Wallbox verbinden met WIFI

Ik heb de lader gekoppeld aan mijn Wallbox-account en wil hem nu verbinden met mijn Wifi. Wat moet ik doen?

Je verbindt de lader eenvoudig met een Wifi-netwerk of door een hotspot op de telefoon aan te maken als er geen netwerken beschikbaar zijn. Ga als volgt te werk:

1. Zorg dat je dicht bij de oplader bent en synchroniseer via Bluetooth
  2. Ga naar de configuratie(tandwiel rechtsboven)
  3. Kies het menu "connectiviteit"
  4. Klik op Wifi en activeer het
  5. Hier verschijnt de lijst met beschikbare netwerken
  6. Selecteer het gewenste netwerk en voer het wachtwoord in. Als er beschikbare netwerken in de buurt zijn, maar er zijn er geen zichtbaar in de app, probeer dan een hotspot op de telefoon te maken om te zien of deze verschijnt.
  7. Als deze ook niet verschijnt, controleer dan de Raspi (verwijder en plaats het terug) en probeer het opnieuw.

Als u de netwerken ziet, maar geen verbinding kunt maken vanwege een foutmelding, controleer dan of het wachtwoord correct is en het wachtwoord en/of netwerknaam geen speciale tekens bevat.

Houd er rekening mee dat voor sommige beveiligde netwerken een autorisatie vereist kan zijn voor de verbinding.