; Laadkabel elektrische auto - EVservice
 

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Laadkabels

2492 producten gevonden

Selecteer je auto en model bovenaan de pagina en je ontvangt een selectie van laadkabels die bij jouw elektrische auto past.

Meer informatie

139,-
139,-
139,-
139,-
139,-
139,-

Waarom koop je bij  EVservice:

✅ Een duidelijke keuzehulp en advies van onze EV experts

Vandaag besteld = Morgen in huis 

✅ Gewaardeerd door onze klanten met een 9.4

✅ 2 jaar garantie, een eigen reparatieservice

✅ Premium Optie: extra snelle omruilgarantie bij een kapotte laadkabel

 

Wil je weten welke kabel het beste bij jouw auto past? Maak gebruik van de Auto Selector bovenaan de pagina en je krijgt een selectie van geschikte laadkabels voor jouw model auto.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit oplaadkabels voor alle volledig elektrische auto’s (EV) of plug-in hybride auto’s en zijn leverbaar in de volgende maten: 4 meter, 5 meter (spiraal), 6 meter en 8 meter.

Je kunt bij ons kiezen voor de robuuste en waterbestendige kabel van ons huismerk of een premium kabel. Het grootste voordeel van een Premium kabel is onze 24 uur omruilgarantie. Gaat je laadkabel kapot? Wij zorgen dat je op werkdagen binnen 24 uur een nieuwe kabel opgestuurd krijgt en je weer snel met je EV op weg bent Lees hier meer over de verschillen.

 

Welke laadkabel heb ik nodig?

Het is begrijpelijk dat je wellicht nog niet weet welke kabel de beste keus is. Welke je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren:

 

Waar ga je je EV laden?

Als je vaak verschillende laadpunten gebruikt, is het verstandiger om voor wat extra lengte te kiezen. Sta je altijd geparkeerd op dezelfde plek, of nooit ver van de laadpaal vandaan? Dan is vaak 4 meter kabel meer dan voldoende.

 

Rechte of Spiraal kabel?

Hoewel een spiraalkabel een stukje duurder is, kun je deze in de praktijk wat makkelijker meenemen. Daarnaast hangt een spiraalkabel bij een korte afstand niet op de grond, waardoor deze niet vuil wordt.

 

Welk vermogen laadkabel?

Bij het maken van een keuze adviseren wij altijd om in ieder geval een laadkabel te nemen die het maximale laadvermogen van de auto aankan.

 

Type 1 of type 2 stekker?

De meeste nieuwe elektrische auto’s hebben een standaard type 2 Mennekes aansluiting. Voor sommige Amerikaanse en Japanse automerken heb je echter wel een type 1 laadkabel nodig.

Publieke laadpalen hebben altijd een type-2 aansluiting. Je hoeft dus alleen te weten welk type aansluiting de auto heeft. Wanneer je dit niet precies weet kun je altijd hier een kijkje nemen. Daarnaast kun je bovenaan de pagina, in de Auto Selector,  jouw automerk en model selecteren, waardoor je altijd het juiste type laadkabel koopt.

 

Huismerk of Premium laadkabel?

Tot slot hebben wij twee soorten laadkabels in ons assortiment:

  1. EVservice huismerk
  2. Premium merk Charqe

Qua laadvermogen en snelheid zijn er geen verschillen. De premium laadkabel heeft echter wel een aantal voordelen namelijk:

  • 24 uur omruilgarantie: Bij een defect zullen we jou direct een nieuwe laadkabel opsturen zodat je deze de volgende werkdag in huis hebt.
  • Onze Premium laadkabels zijn een stuk handzamer en soepeler (lichter en minder dik)

Twijfels? Stel je vraag via Whatsapp of neem contact op via de contact pagina. Onze EV experts  helpen je graag om tot de beste keuze te komen!

;