Wallbox power boost (load balancing) aansluiten

Het is erg belangrijk om dit te controleren voor een correcte werking van de Power Boost.

Wanneer er een Power Boost installatie is, is het belangrijk om te controleren of de App ook goed is geconfigureerd. Hoe kunnen we het instellen?

1.
Open de App in de buurt van de oplader en maak verbinding via bluetooth.

2. Ga naar configuratie -> upgrades ->power boost.

3. Schakel de Power Boost-optie in en klik op de penknop.

4. In “Max. stroom in elektrisch systeem” moet u het maximum aantal Ampères per fase van de hele installatie invullen. Heeft de klant bijvoorbeeld 3x25A gecontracteerd, dan vul je 25 in.

5. Klik op opslaan.
Als Power Boost niet te selecteren is, dan is er geen communicatie met de meter : controleer de bekabeling en de RS485 switch moet op positie T staan en de weerstand tussen D+ en D- moet 60 Ohm zijn.