Wallbox bluetooth verbinding herstellen

Ik heb de oplader gekoppeld aan mijn account, maar de Bluetooth verbinding werkt niet, ik kan de oplader niet synchroniseren met de APP. Wat moet ik doen?

Bluetooth is niet verbonden als je geen groen/blauw scherm en het Bluetooth-logo ziet. Het zal hoogstwaarschijnlijk paars blijven als je probeert verbinding te maken of grijs worden met een bericht met de tekst 'verbinding verbroken'.

Volg deze stappen om de Bluetooth-verbinding te herstellen:

1. Zorg ervoor dat bluetooth is ingeschakeld op de telefoon met de Wallbox-app
  2. Verwijder de Wallbox app volledig van de telefoon
  3. Schakel de lader uit en weer in (uit en aan gedurende minstens 3 sec met behulp van de aardlekschakelaar)
  4. Installeer de app opnieuw en log opnieuw in met het account. Probeer nu opnieuw of de Bluetooth-verbinding tot stand komt. Zo niet:

5. Controleer of het serienummer correct is door de BLE-apparaten in de buurt te lezen.

a. Bluetooth settings voor Android

b. Gratis app “BLE Scanner 4.0” voor IOS

6. Zet de oplader terug naar de fabrieksinstellingen. Ook als maakt hij geen verbinding, kies in de app configuratie > installatie opties > HERSTELLEN.
  7. Als het herstellen via de app niet werkt, probeer het dan met de interne knoppen (zie pagina 13 van deze handleiding voor het proces) en probeer opnieuw te synchroniseren.
* Zorg ervoor dat je LOCATIETOESTEMMING is gegeven voor de wallbox-app, anders
maakt bluetooth geen verbinding.