Gebruikers toevoegen aan Wallbox lader

Ik heb de oplader gekoppeld aan mijn account en wil nu iemand anders uitnodigen om de oplader ook te gebruiken. Wat moet ik doen?

Houd er rekening mee dat alleen de super admin (of admin) andere gebruikers kan uitnodigen voor de Wallbox.

Je kunt andere gebruikers uitnodigen om de lader te gebruiken via de myWallbox- portal: https://my.wallbox.com.

1. Log in op de myWallbox-website met je e-mailadres en wachtwoord (hetzelfde als in de Wallbox-app)
  2. Selecteer de Wallbox Space waar je de gebruiker wilt uitnodigen, rechts bovenaan de pagina
  3. Selecteer "Gebruikers", aan de linkerkant van het menu.
  4. Klik hier op "Voeg gebruiker toe".
  5. Voer vervolgens in het pop-up venster de gegevens van de nieuwe gebruikers in.

a.
    Selecteer of u de gebruiker wilt uitnodigen als “Gebruiker” (met beperkte toegang tot de oplader) of als “Beheerder (met meer toegang tot de oplader).

b.
    Selecteer de oplader(s) die u aan deze nieuwe gebruiker wilt koppelen (groen: gekoppeld, rood: niet gekoppeld).

6. Klik vervolgens op "accepteren" en er wordt automatisch een e-mail naar de nieuwe gebruiker gestuurd.
  7. Zodra de nieuwe gebruiker de uitnodiging accepteert en zich via de website of App met hetzelfde e-mailadres registreert, wordt hij aan die oplader gekoppeld.