De software van de Wallbox updaten

Mijn oplader heeft een oude versie van de software en ik wil deze updaten, hoe doe ik dat? Aangezien sommige problemen te maken kunnen hebben met verouderde software, is het goed om de lader regelmatig te updaten.

Houd er rekening mee dat om de update uit te voeren, de lader verbonden moet zijn met internet (wifi of ethernet/mobiele connectiviteit voor de Copper SB en Commander 2).

Zodra de oplader online is, kun als volgt verder gaan:

1. Maak verbinding met de lader in de app
  2. Ga naar de configuratie (tandwiel rechtsboven)
  3. Als er een update beschikbaar is, verschijnt onderaan een pop-upbericht
  4. Volg de instructies op het scherm en zorg ervoor dat de kabel niet is aangesloten op de auto
  5. Het proces kan enkele minuten duren (zodra de update in de app is voltooid, laat je de oplader nog een paar minuten de tijd om te verwerken en opnieuw te starten).