Zoek

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*
  • Selecteer auto voor een overzicht van geschikte producten

Laadstations Vaste Laadkabel

15 producten gevonden

Een laadstation met vaste stekker is in veel gevallen de meest praktische oplossing. Je hoeft namelijk niet steeds een losse laadkabel aan te sluiten, zoals bij openbaar laden wel het geval is. Onderstaande laadpalen met vaste stekker zijn geschikt voor alle auto's met een Type 2 aansluiting (95% van alle modellen). Twijfel je? Neem dan contact op.

Wallbox Pulsar Plus

Onze keuze voor een laadstation met APP
839,-

Zappi v2

Onze keuze voor laden op zonnestroom
899,-

Ratio Smart Box

Onze keuze voor Plug & Charge laden
799,-

Alfen S-Line - Vaste Laadkabel

Onze keuze voor verrekenen met laadpas
949,-
599,-
669,-

 

Slimme laadpaal met load balancing

Elektrische auto’s beschikken over een steeds zwaarder wordend accupakket en het is belangrijk om deze toch snel te kunnen laden. De maximale laadsnelheid is afhankelijk van het type auto, maar uiteraard ook van de capaciteit van het laadstation.

Veel elektrische auto’s kunnen tegenwoordig op 3 fase 16A (11kW) of op 3 fase 32A (22kW) laden. De standaard huisaansluiting is meestal 3x25A of 1x40A. Het is mogelijk deze aansluiting te verzwaren, maar dit brengt hoge, steeds terugkerende, kosten met zich mee. Een laadstation met load balancing is vaak een betere optie. 

Load balancing is een techniek die continu het verbruik in huis meet en het nog beschikbare vermogen gebruikt om de auto te laden. Hiermee wordt overbelasting van de aansluiting voorkomen en wordt de auto op momenten dat er weinig ander stroomverbruik is – meestal ’s nachts – snel opgeladen.